Я прибрав — твоя черга – 2: змінимо майбутнє разом!

Я прибрав — твоя черга – 2: змінимо майбутнє разом!

27.09.2019 Автор buvrzp

Для привернення уваги суспільства, особливо молоді, до необхідності збереження навколишнього природного середовища і, зокрема водних ресурсів, була проведена роз’яснювальна робота з громадянами з метою підвищення екологічних знань, а також на сторінках мережі Facebook було розміщено інформаційний відеоролик «Я прибрав — твоя черга – 2: змінимо майбутнє разом!».

В рамках екологічної акції «День чистих берегів» представниками              БУВР річок Приазов’я, сумісно з працівниками Придніпровського та Північно-Рогачикського  МУВГ було проведено прибирання прибережної території Каховського водосховища від побутового сміття.

Спеціалістами Веселівського МУВГ на чолі з вчителями було  проведено позаурочний час для школярів КЗ «Єлизаветівська ЗОШ І-ІІІ ступенів — ДНЗ» у берегів місцевої річки. Учні не тільки прослухали інформацію про вплив людини на забруднення водоймищ та значення води в екосистемі в цілому, а й організували прибирання території разом з вчителями.

Вищезгаданий відеоролик розісланий на електронні адреси у навчальні заклади Веселівського  та Приморського районів.

  Мелітопольським МУВГ було здійснено прибирання прибережних захисних смуг на притоках річки Молочна (Балки Кизиярська, Піщана).

Від сміття було очищено узбережжя Каховського водосховища працівниками Кам’янського  МУВГ.

Працівниками Якимівського МУВГ була прибрана прибережна смуга на річці В. Утлюг, проведено перегляд відеороліка «Я прибрав — твоя черга – 2: змінимо майбутнє разом!» в навчально-виховному комплексі Якимівська гімназія та в Якимівській ЗОШ №1, про проведення акції висвітлено у  соціальній мережі Facebook.

Працівники Вільнянського МУВГ організували прибирання прибережних смуг від побутового сміття та  провели перегляд відеоролику           «Я прибрав — твоя черга – 2: змінимо майбутнє разом!» в школах Більмацького та Вільнянського районів.