Вода для всіх

Вода для всіх

22.03.2019 Автор buvrzp

В приміщенні лабораторії моніторингу вод БУВР річок Приазов’я проведено бесіду про важливу роль води в житті кожної людини і всього живого на планеті, а також за допомогою тест-полосок наданих Держводагентством України за підтримки Регіонального проекту ЄС «Водна ініціатива плюс» (EUWI+) з дітьми працівників БУВР річок Приазов’я провідним інженером-радіологом Польщак Л.Ф. перевірено якість води річок Дніпро, Суха Московка та Каховського водосховища. Діти особисто мали можливість перевірити якість поверхневих водних об’єктів.




В молодших класах опорного навчального закладу Новомиколаївської спеціалізованої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 1 та Михайлівськогого навчально-виховничого комплексу ім. Слободчикова Вільнянського району були проведені лекції про важливість водних ресурсів.

На уроках переглянуто відеоролик «Річки України» для інформування школярів про бережливе ставлення до води, проведено конкурс малюнків . Надрукована стаття в газеті «Наше життя» Новомиколаївського району «Бережімо воду».