Проведення енергетичного обстеження водообліку на насосних станціях Вільнянського МУВГ

Проведення енергетичного обстеження водообліку на насосних станціях Вільнянського МУВГ

13.07.2018 Автор buvrzp

Відповідно до наказу Запорізького облводресурсів «З проведення енергетичних обстежень на насосних станціях», головним метрологом Мелітопольського МУВГ Лебедько Г.Ю., разом з фахівцями Вільнянського МУВГ 13 липня 2018 р. проведено енергоаудит на насосних станціях Вільнянської та Розумівської зрошувальних систем.

На двох насосних станціях (НС-3 ВЗС і НС РЗС) виконані роботи з першого етапу енергоаудиту по визначенню фактичного технічного стану насосних агрегатів та точності вимірювань витрат води.

За допомогою наявних засобів вимірювальної техніки (переносного ультразвукового витратоміра, манометра та мановакуумметра, лічильника електроенергії) виконані вимірювання при різних режимах роботи насосних агрегатів. При цьому зроблені контрольні заміри витрат води по стаціонарному витратоміру УВР-011 та показників механічних лічильників води, які встановлені на трубопроводах садово-городніх товариств Розумівської зрошувальної системи.

Результати вимірювань будуть опрацьовані і надані Вільнянському міжрайонному управлінню водного господарства для практичного застосування.