У першу неділю червня відмічається День працівника водного господарства України

У першу неділю червня відмічається День працівника водного господарства України

01.06.2018 Автор buvrzp

31 травня на борту теплохода «Лара» відбулося урочисте засідання з нагоди святкування Дня працівників водного господарства України.

У засіданні взяли участь начальник Запорізького облводресурсів Шляховчук В.А., працівники апарату, начальники та співробітники підвідомчих організацій.

Почесними гостями на святі були головний спеціаліст відділу координації діяльності територіальних органів Держводагентства України Жовнір В.В., в.о. директора Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрацій Поляков А.В., директор інституту Запоріждіпроводгосп Коломієць О.А. та голова міськкому профспілки працівників агропромислового комплексу Балтян Л.О.

Зі звітом про виконану роботу, про плани на майбутнє та з поздоровленнями виступив начальник Запорізького облводресурсів Володимир Шляховчук.

Працівників водного господарства привітали почесні гості свята, а також співробітники підвідомчих організацій.

Кращі працівники галузі отримали грамоти та подяки Кабінету Міністрів України, Держводагентства України, Запорізької обласної державної адміністрації, Запорізької обласної ради та Запорізького облводресурсів.

До цієї дати профспілковий комітет Запорізького облводресурсів підготував свято для робітників управління на базі відпочинку «Вікторія», м. Запоріжжя, яке пройшло 1 червня 2018 року.

В програмі свята спортивні змагання з волейболу, пейнтболу, водні процедури, традиційна уха.