2 червня у приміщенні Запорізького облводресурсів, відбулося урочисте засідання з нагоди святкування Дня працівників водного господарства України

2 червня у приміщенні Запорізького облводресурсів, відбулося урочисте засідання з нагоди святкування Дня працівників водного господарства України

02.06.2016 Автор buvrzp

У засіданні взяли участь начальник Запорізького облводресурсів Шляховчук В.А., працівники апарату, начальники та співробітники підвідомчих організацій.

Почесними гостями на святі були заступник начальника управління — начальник відділу водозабезпечення та гідротехнічних споруд управління експлуатації водогосподарських систем, енергозбереження та механізації Держводагентства України Яковенко Ю.П., заступник директора Департаменту розвитку Запорізької облдержадміністрації Ясинецький О.В., директор інституту Запоріждіпроводгосп Коломієць О.А. та голова міськкому профспілки працівників агропромислового комплексу Балтян Л.О.

Зі звітом про виконану роботу, про плани на майбутнє та з поздоровленнями виступив начальник Запорізького облводресурсів Володимир Шляховчук.

Працівників водного господарства привітав заступник начальника управління — начальник відділу водозабезпечення та гідротехнічних споруд управління експлуатації водогосподарських систем, енергозбереження та механізації Держводагентства України Яковенко Ю.П.

Всіх працівників водного господарства поздоровила Балтян Л. О.

Кращі працівники галузі отримали грамоти та подяки Кабінету Міністрів України, Держводагентства України, Запорізької обласної державної адміністрації, Запорізької обласної ради та Запорізького облводресурсів.