8 жовтня 2015 року представники Запорізького облводресурсів прийняли участь у відкритті V Міжнародного АгроІнвест Форуму.

8 жовтня 2015 року представники Запорізького облводресурсів прийняли участь у відкритті V Міжнародного АгроІнвест Форуму.

08.10.2015 Автор buvrzp
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Захід відбувся у виставковому центрі «Козак-Палац», у рамках якого національні товари та послуги презентували учасники першої виставки-форуму «Українське – це якісне» та славнозвісної багатогалузевої виставки «Покровський ярмарок».

Під час АгроІнвест Форуму його учасники обговорили законодавство про фермерське землекористування, умови та перспективи розширення ринків збуту сільськогосподарської продукції, продовольчу безпеку з огляду на товарообіг із непідконтрольними територіями, проект ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду — ІІІ», створення можливостей для виходу сільськогосподарських виробників області на європейські та світові аграрні ринки тощо.

Щирий інтерес відвідувачів викликала виставка «Українське — це якісне», під час якої було презентовано регіональну програму «Купуй запорізьке – обирай своє», а також подібні регіональні проекти, зокрема «Купуй львівське» і «Купуй кіровоградське».

Крім того, у виставковому центрі відкрито міжрегіональну спеціалізовану агропромислову виставку «АгроТехСервіс-2015», де свою сільськогосподарську техніку та запасні частини, послуги з транспортування, зберігання та упаковки продукції, матеріали у сфері насінництва, рослинництва та селекції, добрива, засоби захисту рослин демонструють понад 40 підприємств із різних регіонів країни.