Нарада IV ступені оперативного контролю з питань охорони праці, пожежної і дорожньої безпеки, підвищення безпечної та ефективної експлуатації енергетичного обладнання

Нарада IV ступені оперативного контролю з питань охорони праці, пожежної і дорожньої безпеки, підвищення безпечної та ефективної експлуатації енергетичного обладнання

30.10.2014 Автор buvrzp

30 жовтня 2014 року у смт. Якимівка відбулася нарада IV ступені оперативного контролю з питань охорони праці, пожежної і дорожньої безпеки, підвищення безпечної та ефективної експлуатації енергетичного обладнання.

Відкривав нараду заступник начальника Запорізького облводресурсів Лебідь О.М. Про стан охорони праці в Якимівському МУВГ, проблемні питання та шляхи їх вирішення доповів начальник Якимівського МУВГ Бохон І. М. Про стан охорони праці, пожежної і дорожньої безпеки в Запорізькому облводресурсів за 9 місяців поточного року та основні завдання профілактичної роботи щодо запобігання нещасних випадків на виробництві на IV квартал 2014 року та організацію та проведення (психіатричних та наркологічних оглядів) медичних оглядів для кандидатів у водії та водіїв транспортних засобів розповів начальник відділу охорони праці та механізації облводресурсів Гусак В.І.

Також розглядалися такі питання: Підвищення ефективності проведення навчання та інструктажів на прикладі Вільнянського МУВГ, проведення атестації робочих місць, основні заходи атестації, виконання протокольних рішень попередньої наради IV ступеня з охорони праці від 24 квітня 2014 р. та затверджених наказом начальника облводресурсів від 05.05.2014р. №68, забезпечення пожежної безпеки на об’єктах Запорізького МУВГ при їх експлуатації в осінньо-зимовий період.

Після теоретичної частини учасники наради ознайомились з об’єктами ЯкимівськогоМУВГ. Начальник експлуатаційної дільниці №4 Якимівського МУВГ розповів про безпечне ведення робіт в ремонтний період при підготовці насосно-силового обладнання насосних станцій до консервації та зберігання. На прикладі насосної станції 4-ЗМК.

З вимогами безпеки до приміщень, майданчиків, транспортних засобів під час зберігання та стоянки на території РММ ознайомив Головний механік Якимівського МУВГ Василенко Г. Л.