Семінар на тему: «Відновлення та збереження водних ресурсів» (Тернопільська область)

18.10.2013 Автор buvrzp

18 жовтня 2013 рокупід головуванням Голови Держводагентства Василя Сташука та за участі керівництва Тернопільської облдержадміністрації відбувся семінар на тему: «Відновлення та збереження водних ресурсів» (Тернопільська область).

Учасниками семінару розглядалися питання щодо сучасного стану та перспектив управління водними ресурсами України; управління водними ресурсами Тернопільської області зокрема, екологічних аспектів управління водними ресурсами; досвіду впровадження заходів з екологічного оздоровлення поверхневих вод та відновлення водних джерел; користування водними об’єктами на умовах оренди та встановлення режиму їх роботи; ролі громадськості в управлінні водними ресурсами; досвіду проведення оптимізації управління водними ресурсами; перспектив організаційного удосконалення басейнового управління в басейнах річок Дністер та Західний Буг; досвіду відновлення та облаштування джерел та витоків річок та ін.

Також відбулася зустріч учасників семінару з представниками місцевого самоврядування та громадськості Тернопільського району. Разом з тим відбулося відвідування облаштованих водних джерел, водогосподарських об’єктів та меліоративної системи області.

Від Запорізького облводресурсів у семінарі прийняв участь начальник управління Шляховчук В.А.