Міжнародна спеціалізована виставка «AQUA UKRAINE 2021»

Міжнародна спеціалізована виставка «AQUA UKRAINE 2021»

20.10.2021 Автор buvrzp

 19 жовтня на території Міжнародного виставкового центру в Києві відкрилась ХІХ Міжнародна спеціалізована виставка «AQUA UKRAINE 2021», яка буде тривати до 21 жовтня.

У перший день виставки відбулась експертна панельна дискусія «Європейський моніторинг вод в Україні» за участю представників Міндовкілля, Держводагентства та громад. Учасники дискусії обговорювали результати впровадження нового Порядку здійснення державного моніторингу вод та  скринінгу забруднюючих речовин Дніпра, Дністра, Дону, Дунаю, Чорного моря та Антарктиди. В планах на майбутнє – створення сучасної системи моніторингу якості вод.

На урочистому відкритті  ХІХ Міжнародної спеціалізованої виставки «AQUA UKRAINE 2021» та у  відкритті комплексу виставок взяв участь в.о. Голови Держводагентства України Олексій Кузьменков. Басейнове управління водних ресурсів річок Приазов’я представляв начальник управління Володимир Шляховчук. Представники управління приєднувались до експертної панельної дискусії за допомогою ZOOM – конференції.

До виставкової експозиції Держводагентства долучилось і Басейнове управління водних ресурсів річок Приазов’я, підготувавши інформаційні буклети-брошури.  Всі три дні, які буде тривати Міжнародний водний форум Aqua Ukraine 2021, обіцяють бути цікавими та пізнавальними для фахівців водної сфери.