V Міжнародний екологічний форум «Еко Форум – 2021»

V Міжнародний екологічний форум «Еко Форум – 2021»

21.09.2021 Автор buvrzp

З 14 по 16 вересня у ВЦ «Козак-Палац» (м. Запоріжжя) відбувся V Міжнародний екологічний форум «Еко Форум – 2021», який об’єднав експертів з питань охорони довкілля, представників бізнесу, науки, освіти і всіх небайдужих до питань екології громадян.

Традиційно «Еко Форум» пропонує до обговорення головну тему, що є важливою для кожної країни, міста, селища. Цього року – це впровадження локальних ініціатив у контексті Європейського зеленого курсу.

Тематична експозиція на території виставкового комплексу «Козак-палац» — це невід’ємна частина екологічного форуму. У ній вже традиційно взяли участь комунальні підприємства міста, учбові заклади, громадські організації та підприємці, які мають ідеї з покращення екології в місті та в цілому у світі.

У програмі «Еко Форуму»: тематичні секції на теми енергоефективності та відновлювальної енергетики; управління водними ресурсами; захисту атмосферного повітря; управління промисловими та побутовими відходами. У роботі «Еко Форуму» прийняли участь представники БУВР річок Приазов’я та голова Басейнової ради річок Приазов’я.