Нарада ІV ступені оперативного контролю з питань охорони праці, пожежної і дорожньої безпеки, підвищення безпечної та ефективної експлуатації енергетичного обладнання

Нарада ІV ступені оперативного контролю з питань охорони праці, пожежної і дорожньої безпеки, підвищення безпечної та ефективної експлуатації енергетичного обладнання

24.04.2014 Автор buvrzp

24 квітня 2014 року на базі Вільнянського МУВГ відбулася нарада ІV ступені оперативного контролю з питань охорони праці, пожежної і дорожньої безпеки, підвищення безпечної та ефективної експлуатації енергетичного обладнання.

На нараді були присутні — заступник начальника Запорізького облводресурсів Лебідь О.М, начальник відділу енергозбереження та зв’язку Голубовський Д.О., начальник відділу охорони праці Гусак В.І.,провідний інженер з охорони праці Лимарь В.О. фахівці з охорони праці, головні енергетики та головні інженери підвідомчих організацій.

Відкривав нараду заступник начальника Запорізького облводресурсів О.М. Лебідь. Начальник відділу охорони праці та механізації облводресурсів Гусак В.І. розповів про стан охорони праці, пожежної і дорожньої безпеки в Запорізькому облводресурсів за І квартал 2014 року та окреслив основні завдання профілактичної роботи щодо запобігання нещасних випадків на виробництві на IІ квартал 2014 року. Про стан охорони праці в Вільнянському МУВГ, проблемні питання та шляхи їх вирішення доповів начальник Вільнянського МУВГ Фальченко В. В.

Начальник відділу енергозбереження та зв’язку облводресурсів Голубовський Д.О. пояснив принципи організації безпечного виконання робіт в електроустановках машиністами насосних установок з ІІ групою допуску з електробезпеки та безпечної експлуатації побутових електроприладів на виробництві, розповів про вимоги до побутових електроприладів на виробництві.

Про організацію проведення інструктажів з охорони праці та основні заходи безпеки при роботі з застосуванням ручного електроінструменту доповідали Інженер з охорони праці Запорізької ГГМЕ Пригода І. М. Головний енергетик Управління каналів ПРЗС Давиденко А. В.

Провідний інженер з охорони праці облводресурсів Лимарь В. О. підбив підсумки планових перевірок з питань охорони праці в Вільнянському та Запорізькому МУВГ. Доповідали про результати перевірки стану охорони праці в управлінняхГоловний інженер Вільнянського МУВГ Вовк С. А. Головний інженер Запорізького МУВГ Ракунець В. В.

На практичній частині наради Головний енергетик Вільнянського МУВГ Обруч О.В. ознайомив присутніх з об’єктами Вільнянського МУВГ та розповів про експлуатацію заземлюючих пристроїв та експлуатацію електрозахисних засобів, облік, порядок застосування, зберігання, а також норми комплектування засобами захисту електроустановок і виробничих бригад.