15 жовтня 2015 року на базі Мелітопольського міжрайонного управління водного господарства було проведено нараду IV ступені оперативного контролю.

15 жовтня 2015 року на базі Мелітопольського міжрайонного управління водного господарства було проведено нараду IV ступені оперативного контролю.

16.11.2015 Автор buvrzp

Засідання відкрив заступник начальника облводресурсів Лебідь Олександр Миколайович.

На засіданні були присутні представники Запорізького облводресурсів, головні інженери, головні енергетики та провідні інженери з охорони праці від підвідомчих організацій. Також були присутні — Головний державний інспектор з охорони праці державної інспекції з нагляду у будівництві, енергетиці, за об’єктами котлонагляду та підйомними спорудами.Держгірпромнагляду у Запорізькій області Панадій Сергій Аркадійович, викладач Мелітопольської технічної школи Броденко Юрій Миколайович, який розповів учасникам наради про основи безпечного проведення робіт на висоті.

Також на нараді розглядалися питання:

— стан охорони праці, пожежної і електробезпеки в Запорізькому облводресурсів за 9 місяців поточного року та заплановані основні завдання профілактичної роботи щодо запобігання нещасних випадків на виробництві у ІV кварталі 2015 року;

— аналіз стану електробезпеки в підвідомчих організаціях Запорізького облводресурсів;

— підсумки планових перевірок управлінь з питань охорони праці, пожежної безпеки та електробезпеки;

— заходи вжиті Придніпровським, Якимівським та Мелітопольським МУВГ за результатами перевірок стану охорони праці;

— заходи вжиті Мелітопольським МУВГ щодо попередження нещасних випадків з електроперсоналом управління.

Після теоретичної частини учасники наради ознайомились із об’єктами Мелітопольського МУВГ. На практичній частині наради учасникам було продемонстровано:

Організація безпечного виконання робіт при виході із ладу (руйнуванні) розрядника на підстанції біля НСП-11.