24.02.2017 начальник відділу ТЕБ Рибалко І.Г. прийняла участь у роботі Регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки

24.02.2017 начальник відділу ТЕБ Рибалко І.Г. прийняла участь у роботі Регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки

24.02.2017 Автор buvrzp

Регіональна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій підбила підсумки своєї роботи за 2016 рік під час засідання, яке відбулося під головуванням заступника голови облдержадміністрації (стажування) Володимира Тоцького.

Як повідомив директор Департаменту з питань цивільного захисту населення облдержадміністрації Володимир Шлея, у минулому, 2016 році, проведено дев’ять засідань регіональної комісії з питань ТЕБ та НС. Відповідно до плану роботи були розглянуті питання щодо попередження надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру в літній та осінньо-зимовий періоди, запобігання загибелі людей на водних об’єктах, стану санітарно-епідеміологічного благополуччя населення, безпечного використання газу в побуті, протипожежних заходів та інші питання забезпечення безпеки життєдіяльності населення області.

Учасники засідання також обговорили основні задачі на 2017 рік та погодили план роботи регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій на 2017 рік.