30 травня — 1 червня 2018 року в м. Запоріжжя відбувся 2-й спеціалізований міжнародний Запорізький екологічний форум «Еко-форум — 2018»

30 травня — 1 червня 2018 року в м. Запоріжжя відбувся 2-й спеціалізований міжнародний Запорізький екологічний форум «Еко-форум — 2018»

01.06.2018 Автор buvrzp

Захід організований Мінекології та Запорізькою торгово-промисловою палатою покликаний стати платформою для конструктивної взаємодії органів державної влади, місцевого самоврядування, представників науки, бізнесу та громадськості у галузі охорони навколишнього середовища та раціонального використання природних ресурсів, впровадження екологічних ініціатив та сприяти залученню інвестицій та інновацій, які покращать стан довкілля, збереженню природних ресурсів, розвитку територіальних громад, налагодженню та зміцненню міжнародного співробітництва у галузі охорони довкілля.

Учасниками заходу стали представники міністерств та відомств, Асоціації міст України, органів державної виконавчої влади та місцевого самоврядування, вчені та спеціалісти академічних та галузевих науково-дослідних і проектних інститутів, вищих навчальних закладів, керівники підприємств різних форм власності, іноземні підприємства та організації, фінансові структури та громадські організації.

У заході взяли участь представники апарату Запорізького облводресурсів, а також фахівці підвідомчих організацій.

Разом з тим, представники апарату Запорізького облводресурсів та підвідомчих організацій взяли участь у роботі секції «Охорона водних ресурсів, водопостачання, водовідведення, технології та обладнання з очищення природної та стічної води».