1 листопада 2018 року святкує своє 50-річчя Вільнянське міжрайонне управління водного господарства

1 листопада 2018 року святкує своє 50-річчя Вільнянське міжрайонне управління водного господарства

01.11.2018 Автор buvrzp

01.11.1968 року наказом Міністерства Меліорації та водного господарства УРСР було створено Вільнянське управління зрошувальних систем (з січня 2005 року перейменовано у Вільнянське міжрайонне управління водного господарства).

На сьогоднішній день площа обслуговування складає 43,2 тис.га. До складу міжгосподарської зрошувальної мережі входить 36 державних насосних станцій, на яких встановлено 160 основних насосних агрегатів потужністю 50,8 тис.кВт та 141,6 км магістральних каналів та трубопроводів.

Основні завдання, які покладено на Вільнянське МУВГ — забезпечення на території восьми районів експлуатацію державних меліоративних систем, використання та відтворення поверхневих водних ресурсів, забезпечення населення і галузей економіки водними ресурсами.

За 50 років своєї діяльності Вільнянське МУВГ зробило вагомий внесок в розвиток меліорації. Попереду — час нових трудових здобутків, спрямованих на вирішення проблемних питань щодо збереження основних меліоративних фондів, раціональне використання та збереження водних ресурсів, поповнення колективів молодими фахівцями.

Адміністрація та профспілковий комітет Басейнового управління водних ресурсів річок Приазов’я щиро вітають всіх працівників Вільнянського МУВГ з нагоди 50-річчя з дня заснування. Бажаємо професійних успіхів, творчих злетів, процвітання, міцного здоров’я, щастя, миру, злагоди, сімейного добробуту, гарного настрою, подальших досягнень у професійній справі.