Проведення публічного громадського обговорення проєкту Плану управління річковим басейном річок Приазов’я (2025-2030 роки)

Проведення публічного громадського обговорення проєкту Плану управління річковим басейном річок Приазов’я (2025-2030 роки)

27.03.2024 Автор buvrzp

2 квітня 2024 року відбудеться захід з публічного обговорення проєкту Плану управління річковим басейном річок Приазов’я.

Захід відбудеться у форматі засідання, місце проведення – місто Запоріжжя. Також до заходу можна долучитися у режимі відеоконференції.

Заявки для участі у заході приймаються до 17:00 години 31 березня 2024 року в електронному вигляді на електронну адресу: teb.zovr@gmail.com, контактна особа: Катерина Шведова, телефон: 0676123146 або зареєструватися за посиланням http://surl.li/rrhtn.

У заявці про бажання взяти участь у заході необхідно обов’язково вказати контактні дані представників, які візьмуть участь в обговоренні, а саме прізвище, ім’я, по батькові, посаду та найменування організації (за наявності), контактний телефон та електронну адресу.

Інформація про місце та час проведення заходу буде надіслана зареєстрованим учасникам на вказані у заявці електронні адреси.

Посилання для підключення до відеоконференції буде надіслано зареєстрованим учасникам на вказані у заявці електронні адреси.

З текстом проєкту ПУРБ річок Приазов’я можна ознайомитися за посиланням https://davr.gov.ua/plan-upravlinnya-richkovim-basejnom-richok-priazovya1

Акредитація ЗМІ за телефоном: 0676123146.

Захід організовує Басейнове управління водних ресурсів річок Приазов’я за підтримки проєкту ЄС EU4Environment:Water Resources and Data.