Інформація для водокористувачів!!!

Інформація для водокористувачів!!!

22.12.2023 Автор buvrzp

Нагадуємо про необхідність подання Звіту про використання води за формою № 2ТП-водгосп (річна) за 2023 рік водокористувачами, які здійснюють забір та використання води у межах Запорізької області (далі – Звіт).

Вимоги щодо подання Звітів визначені Порядком ведення державного обліку водокористування, затвердженого наказом Міністерства екології та природних ресурсів України від 16.03.2015 № 78 (Із змінами, внесеними згідно з наказами Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів від 18.12.2020 № 375 та від 24.01.2022 № 49).

Звіти подаються водокористувачами з 01 січня по 01 лютого 2024 року в електронній формі через особистий кабінет на Порталі електронних послуг Державного агентства водних ресурсів України за посиланням: https://e-services.davr.gov.ua/

Помилки або недостовірні дані, виявлені у прийнятому Звіті, можуть бути відкориговані водокористувачем шляхом подання виправленого (уточненого) Звіту не пізніше 01 березня наступного за звітним року.

Ознайомитися з інструкцією щодо заповнення Звіту Ви можете на головній сторінці Порталу електронних послуг Держводагентства України у розділі «Корисні посилання – Інструкція водокористувача – Подання звіту про водокористування (2-ТП)» за посиланням: https://e-services.davr.gov.ua/site/view-article?id=1

Крім того, відеоролик щодо заповнення та подачі звіту у електронному вигляді можливо переглянути на сайті управління https://buvrzp.gov.ua/ у розділі «Облік водокористування».

За додатковою консультацією щодо подання Звіту можна звернутись до служби адміністрування водокористування БУВР річок Приазов`я за тел. (061)787-49-62.