Підсумки роботи екскаватора за 9 місяців

08.02.2022 Автор buvrzp

Придніпровським міжрайонним управлінням водного господарства БУВР річок Приазов’я у 2021 році, за рахунок коштів спеціального фонду державного бюджету, придбано новий сучасний екскаватор  Hidromek HMK 310 LCLR з наступними технічними характеристиками:

—  продуктивність 88 м3/год.;

— максимальний радіус копання  18360 мм;

— оснащений землерийним та планувальним ковшами місткістю 0,6 м3.

 Придбавши вищезазначений екскаватор управління одразу приступило до виконання робіт з механізованого очищення зрошувальних каналів від мулу і наносів, очищення берм каналів від деревної порості та планування.

Так, за 9 місяців роботи екскаватора вже очищено від мулу та наносів 10,4 км зрошувальних каналів (канал Р-4 та І Зональний канал Північно-Рогачикської зрошувальної системи), загальний обсяг очищення склав  10,1 тис.м3. Також виконано роботи з очищення 4,0 км берм каналів від деревної порості та планування.

Використання нової високопродуктивної та багатофункціональної техніки дало змогу значно підвищити продуктивність праці та забезпечити безперебійне зрошення сільськогосподарських культур Василівського району Запорізької області  на площі 6318 га. 

Крокуємо далі!