Чистий берег – 2021

Чистий берег – 2021

21.09.2021 Автор buvrzp

Цього року підвідомчі організації БУВР річок Приазов’я також підтримали акцію «Чистий берег – 2021. #Я Прибрав – Твоя Черга 4» та організували екотолоки з  нагоди Міжнародного дня чистих берегів.

Працівники Вільнянського МУВГ провели прибирання прибережної захисної смуги затоки Дніпровського водосховища на території Михайлівської ОТГ Запорізького району; прибережної захисної смуги річки Верхня Терса на території Новомиколаївської селищної ОТГ Запорізького району та берег Таврійського ставка на території Більмацької ОТГ Пологівського району.

З метою попередження забруднення побутовими відходами водних ресурсів працівниками Кам’янського МУВГ було організовано прибирання міського пляжа «Сом» м.Кам’янка-Дніпровська.

Представниками Мелітопольського МУВГ було прибрано берег р.Тащенак та Каховського магістрального каналу поблизу с.Нове Новенської ОТГ.

Працівники Придніпровського МУВГ спільно з робітниками кафе, розташованого на міському пляжі м.Дніпрорудне вийшли на прибирання прибережної території Каховського водосховища в районі м.Дніпрорудне

Біля с. Володимирівка Якимівської ОТГ працівники Якимівського МУВГ прибрали берег річки Малий Утлюг.

         Відділом техногенно-екологічної безпеки БУВР річок Приазов’я було організовано прибирання прибережної смуги Каховського водосховища у місті Дніпрорудне Василівського району Запорізької області.