Придбання сучасної техніки для виконання робіт на водогосподарських об’єктах

Придбання сучасної техніки для виконання робіт на водогосподарських об’єктах

26.05.2021 Автор buvrzp

На балансі Придніпровського міжрайонного управління водного господарства БУВР річок Приазов’я знаходиться 273,1 км міжгосподарських каналів, 508 гідротехнічних споруд, 17 регулюючих басейнів, 43,6 км магістральних трубопроводів.

З метою утримання водогосподарських об’єктів у належному технічному стані управлінням щорічно виконуються земляні роботи (планування берм каналів, виконання ремонтних робіт на трубопроводах, які проходять під землею) загальним обсягом понад 18,1 тис. м3, у тому числі очищення каналів від мулу, наносів та сміття —  15,6 тис. м3.

Але техніка, яка є в наявності в управлінні, непродуктивна та морально застаріла.

Тому, для виконання земляних робіт на магістральних трубопроводах, механізованого очищення каналів від мулу, наносів та сміття, за рахунок коштів спеціального фонду Придніпровським МУВГ придбано новий сучасний екскаватор  Hidromek HMK 310 LCLR. 

Даний вид екскаватора об’єднує в собі велику ефективну потужність, продуктивність, комфортні умови праці та повністю відповідає потребам управління.

Придбавши вищезазначений екскаватор управління одразу приступило до виконання робіт з очищення каналу Р-4 Північно-Рогачикської зрошувальної системи від мулу та наносів.

Залучення нової високопродуктивної та багатофункціональної техніки сприятиме підвищенню продуктивності виконаних робіт і покращення їх якості, відкриє можливості для широкого спектру надання платних послуг, допоможе зменшити витрати на придбання пально-мастильних матеріалів, а європейські екологічні стандарти двигуна зменшать навантаження на навколишнє середовище.