Онлайн-засідання Басейнової ради річок Приазов’я

Онлайн-засідання Басейнової ради річок Приазов’я

01.06.2020 Автор buvrzp

17 червня 2020 року о 10:00 в Басейновому управлінні водних ресурсів річок Приазов’я (м. Запоріжжя, просп. Соборний, 105) розпочнеться онлайн-засідання Басейнової ради річок Приазов’я (у форматі відео-конференції), з дотриманням карантинних обмежень.

Під час засідання Басейнової ради розглядатимуться такі питання:

  • Про проблеми водойм. Шляхи вирішення проблеми евтрофікації. Розгляд діяльності комунальних підприємств, що надають послуги з централізованого водопостачання і водовідведення. Виконання заходів щодо зменшення антропогенного  навантаження на поверхневі водні об’єкти від скиду забруднюючих речовин.
  • Про інформування громадськості про реалізацію державної політики у сфері управління, використання та відтворення водних ресурсів, проведення заходів з популяризації екологічних знань серед населення.
  • Про актуалізацію даних щодо наявності в басейні річок Приазов’я гідротехнічних споруд, їх технічного стану, балансової належності, здійснення заходів щодо визначення безхазяйних гідротехнічних споруд.
  • Про проведення моніторингу щодо залучення коштів місцевих бюджетів на виконання програм природоохоронного спрямування та заходів по збереженню та відтворенню водних ресурсів.
  • Про несприятливу гідрологічну ситуацію на річках Приазов’я та можливість формування маловоддя.

До участі у заході запрошуються члени Басейнової ради, представники громадських організацій, органів влади і місцевого самоврядування, експерти, вчені та фахівці водогосподарсько-екологічного напрямку, представники засобів масової інформації. Для отримання додаткової інформації можна звертатися до контактних осіб: Рибалко Інна Георгіївна та Шведова Катерина Іванівна (061) 787-49-70, (067) 612-31-46, b.radapriazovya@ukr.net.