Семінар на тему “Актуальні питання з ведення моніторингу водних об’єктів Запорізької області та сучасний водооблік”

Семінар на тему “Актуальні питання з ведення моніторингу водних об’єктів Запорізької області та сучасний водооблік”

18.09.2012 Автор buvrzp

18 вересня 2012 року на базі Запорізької гідрогеолого-меліоративної експедиції (м. Дніпрорудне) відбувся семінар “Актуальні питання з ведення моніторингу водних об’єктів Запорізької області та сучасний водооблік”, на якому були присутні представники Запорізького облводресурсів та підвідомчих організацій облводресурсів (загальна кількість 35 чол.).

Розглядались такі питання:

—Основні напрямки роботи водогосподарських організацій з питань водокористування, водообліку та використання водних ресурсів Запорізького облводресурсів.

—Пропозиції по механізму здійснення моніторингу водних об’єктів, пріоритетні напрямки та роль експедиції в їх реалізації.

—Взаємодія між суб’єктами моніторингу водних об’єктів.

—Еколого-меліоративний стан басейну річки Велика Білозерка та Білозерського лиману.

—Сучасний стан річок Токмацького, Василівського і Чернігівського районів та вплив на гідрогеологічну обстановку прилеглих територій.

—Можливі та наявні наслідки недотримання вимог водного законодавства водокористувачами по водним об’єктам Веселівського та Михайлівського районів.

—Попередній аналіз питань щодо проведення поливного сезону 2012 року.

—Про участь у нараді-семінарі в Рескомводгоспі АР Крим з водообліку на меліоративних системах на тему: “Удосконалення процесу водообліку на меліоративних системах”.