Міжнародний водний форум «AQUA UKRAINE-2019»

Міжнародний водний форум «AQUA UKRAINE-2019»

07.11.2019 Автор buvrzp

5–7 листопада у Міжнародному виставковому центрі м. Києва працював Міжнародний Водний форум «AQUA UKRAINE-2019» – місце зустрічі провідних фахівців водної галузі та суміжних сфер господарювання, який проводився  з метою ознайомлення та впровадження світових стандартів і нових технологій у водній та взаємопов’язаних  з нею сферах.

Дана виставка дала можливість ознайомитися з новітніми технологіями, новою продукцією для водної та інших галузей, з удосконаленням процесів водопідготовки, водопостачання, водовідведення, очищення стічних вод, утилізації осаду.

Де, як не тут, можна було побачити величезний вибір сучасного  насосного обладнання, труб і трубопровідної арматури, ознайомитись з автоматизованими системами управління водним господарством,  приладами для розвідки та видобування підземних вод, технологіями та системами контролю якості води, охорони водних ресурсів.

Щороку представники БУВР річок Приазов’я та підвідомчих організацій приймають участь у виставкових заходах.

Так, фахівці управління прийняли участь у експертній дискусії «NEW WATER MANAGAMENT», яка була представлена у форматі дискусійних панелей «Незаборонені фосфати – загроза для річок», «Європейський моніторинг України» та «Необхідність реформи у водному секторі».

На локації Держводагентства була надана можливість дослідити воду з різних річкових басейнів методом експрес-аналізу, тому спеціалістами БУВР річок Приазов’я були доставлені  проби води з р. Молочна  (м. Мелітополь) та р.Дніпро (328 км, м. Запоріжжя, в/б’єф Дніпровської ГЕС, питний в/з міста).

Також, представники управління долучилися до наповнення виставкової експозиції Держводагентства, підготувавши інформаційні буклети-брошури.