Відзначання Дня Дніпра підвідомчими організаціями.

Відзначання Дня Дніпра підвідомчими організаціями.

09.07.2019 Автор buvrzp

Святкування Дня Дніпра проходить, передусім, екологічними та просвітницькими заходами та акціями, з метою залучення підростаючого покоління до проблем водних ресурсів та підвищення їх екологічної свідомості і обізнаності щодо проблем, пов’язаних з водним фактором.

В рамках екологічної акції «Чистий берег» з метою залучення громадськості до проблем забруднення водойм та прилеглих до них територій відділом використання водних ресурсів та моніторингу вод БУВР річок Приазов’я спільно з представниками Придніпровського та Північно-Рогачикського міжрайонних управлінь водного господарства проведено прибирання прибережної території Каховського водосховища від побутового сміття.

При цьому проводилась роз’яснювальна робота з громадянами про важливість збереження екосистеми Дніпра та дбайливого ставлення до водних ресурсів в цілому, а також розповсюдження буклетів серед молодшого покоління в літніх таборах при навчальних закладах м. Дніпрорудне та             с. Балки.

Працівниками Веселівського та Якимівського МУВГ були організовані круглі столи з водокористувачами, де обговорювались питання, пов’язані з проблемами р.Дніпро. Також були розповсюджені буклети «День Дніпра». Інформація щодо відзначення Дня Дніпра розміщена на сторінці Веселівського МУВГ в соціальній мережі Facebook.

Працівниками Вільнянського МУВГ проведено акцію «Чистий берег», в рамках якої було прибирання сміття в прибережній захисній смузі затоки Дніпровського водосховища на території Михайлівської ОТГ Вільнянського району.