30 травня — 1 червня 2008 року відбувся семінар-навчання в м. Приморську Запорізької області на тему: «Основні положення бюджетного законодавства України, особливості формування місцевих бюджетів, фонду охорони навколишнього природного середовища, дорожнього фонду та переліку об’єктів капітального будівництва області за різними джерелами фінансування».

30.05.2008 Автор buvrzp

В семінарі прийняли участь представники обласної державної адміністрації, обласної ради, Державної податкової адміністрації у Запорізькій області, Управління земельних ресурсів у Запорізькій області, Державного управління охорони навколишнього природного середовища в Запорізькій області, Служби автомобільних доріг у Запорізькій області.

Також прийняла участь у семінарі заступник начальника Запорізького обласного виробничого управління меліорації і водного господарства — начальник відділу комплексного використання водних ресурсів Гелетюк Тетяна Іванівна, яка виступила з доповіддю «Основні положення надання водних об’єктів місцевого значення у користування та порядок здачі їх в оренду».